flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

О Г О Л О Ш Е Н Н Я 01 травня 2024 року Червоноармійським районним судом Житомирської області було винесено заочне рішення по цивільній за позовом органу опіки та піклування Пулинської селищної ради Житомирського району Житомирської області до Грабовськ

07 травня 2024, 12:50


                                   Червоноармійський районний суд Житомирської області
         вул.Шевченка, 116, селище Пулини, Житомирської області, 12000, тел.(04131)31-2-70, моб.0966208726

                                           e-mail: inbox@cha.zt.court.gov.ua

07 травня 2024 року
292/270/24
                                                                 О Г О Л О Ш Е Н Н Я

01 травня 2024 року Червоноармійським районним судом Житомирської області було винесено заочне рішення по цивільній справі №292/270/24 провадження 2/292/107/24 за позовом органу опіки та піклування Пулинської селищної ради Житомирського району Житомирської області до Грабовської Єлизавети Василівни, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, - Грабовський Артур Олександрович про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів на утримання дітей.
              Позовну заяву органу опіки та піклування Пулинської селищної ради Житомирського району Житомирської області до Грабовської Єлизавети Василівни, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, - Грабовський Артур Олександрович про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів на утримання дітей шлюбу було задоволено повністю.
Заочне рішення може бути переглянуте Червоноармійським районним судом Житомирської області за письмовою заявою відповідачки Грабовської Є.В.           

              Заяву про перегляд заочного рішення може бути подано протягом тридцяти днів з дня його проголошення. Учасник справи, якому повне заочне рішення суду не було вручене у день його проголошення, має право на поновлення пропущеного строку на подання заяви про його перегляд - якщо така заява подана протягом двадцяти днів з дня вручення йому повного заочного рішення суду.        
              Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано.

              У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.         
             Рішення може бути оскаржено до Житомирського апеляційного суду протягом тридцяти днів з дня його проголошення.              
             Особи, які брали участь у справі, але не були присутні у судовому засіданні під час оголошення  рішення,  можуть подати  апеляційну скаргу  протягом тридцяти днів з  дня отримання копії цього рішення.      


Суддя Червоноармійського районного суду

Житомирської області
                                                                                                                                                                     Таїсія РЯБЕНЬКА